Ledig stilling

SERVICETEKNIKER/LÅSESMED SØKES

SystemSikring AS er en av sikkerhets-markedets mest anerkjente aktører. Selskapet har siden etableringen i 1984 spesialisert seg på en rekke områder innen låssystemer, sikkerhet og dørautomatikk. I løpet av disse årene har vi oppnådd stor tillit i markedet, og har vært leverandør til en rekke små og store prosjekter med de strengeste sikkerhets-krav. SystemSikring AS er TrioVing Sikkerhets-senter, FG-godkjent låsesmed, medlem i foreningen Norske Låsesmeder og godkjent opplæringsbedrift som tilbyr sine kunder komplette sikkerhetsløsninger, med eget verksted og butikk i Klæbuveien 138 i Trondheim. Vi har en stor og fast kundeportefølje med store aktører innen offentlig og privat sektor. På grunn av stadig økende etterspørsel ser vi oss nødt til å søke etter en ny medarbeider.
FG-godkjent låsesmed, medlem i foreningen Norske Låsesmeder og godkjent opplæringsbedrift.

Grunnet sterk vekst av tekniske leveranser, har vi nå 1-2 ledige stillinger som:

SERVICETEKNIKER/LÅSESMED

Vi søker etter en med god fagkunnskap/erfaring, med bakgrunn innen adgangskontroll/sikkerhetssystemer, gjerne også låser og beslag. Helst en som i dag arbeider i tilsvarende funksjon i sikkerhetsbransjen, eller låsbransjen. Av utdannelse er svennebrev som låsesmed eller svakstrøms elektroniker relevant.
Arbeidsoppgaver vil være: Montering av og service på store og små sikkerhetssystemer med
adgangskontroll, alarm og ITV. I tillegg til montering av lås og beslag. Kommunisere med
kunden og kunne skrive en rapport på PC etter en vedlikeholdsrunder. Andre oppgaver kan
være befaringer.

SERVICETEKNIKER/LÅSESMED SØKES

Vi trenger deg som er positiv, nøyaktig, løsningsorientert, trives med travle og varierte dager, kan kommunisere med kunder og medarbeidere og har krav til kvalitet på eget arbeid. Du kan arbeide både selvstendig og i team, samt bidra til å skape en god arbeidsplass. Du har plettfri vandel og sertifikat. Det er en fordel at du raskt kan lære deg nye produkter og systemer.
Vi tilbyr konkurransedyktig lønn-/ pensjonsordning og forsikringer i et godt og hyggelig
arbeidsmiljø. Riktig person vil ha gode utviklingsmuligheter i stillingen.
Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til eier/daglig leder Eirik Larsen, tlf 91 61 84 52.
Søknad med CV sendes til SystemSikring AS på
e-postadresse: eirik@systemsikring.no
Søknadsfrist: Snarest